miércoles, 11 de marzo de 2009

OPEN RAID FRED - CRONICA

Aquest cap de setmana es va disputar el primer Raid de la Lliga Catalana d’Open Raids.El "VII Raid Fred" va donar el tret de sortida a la temporada. El CAMBRILS RAID TEAM va competir enviant dos equips per arrancar en bona forma l’any. La prova va començar puntualment a les 7:30 del mati del Dissabte 28 des del pavelló esportiu de Castellterçol. Aquest Raid d’un dia de durada va comptar amb 10 sectors de BTT, cursa a peu, orientacio urbana, rapel, tirolina, proves especials, entre altres. La jornada va a se larga i dura, degut al kilometratge i la suma d’hores que els corredors varen tenir que aguantar. Un del equips del CAMBRILS RAID TEAM, format per Pep Nogues, Marc Costa y el Joan Carles Santacruz , va anar en primera posicio des de la primera hora de cursa i va creuar la meta después de 10 hores i 15 minuts de cursa. No obstant una errada en una prova especial va penalitzar l’equip amb 2 hores i el va fer caure en 8 posicio (d’un total de 21 equips), una llastima per l’equip de Cambrils después de tancar un Raid quasi bé rodó, tant a nivell fisic com d’oriantació.

Per altra costa l’altre equip format per la Meritxell Vives, l’Antonio Martinez i el Julio Lizaranzu, varen tenir que abandonar en el sector 6, despres de mes de 8 hores de cursa por problemas logistics y mecanics.

El balanç d’aquest inici de temporada es positiu, arrencant amb ganes i disposat a fer una molt bona temporada. Les birres y les omelettes de kartofen...

No hay comentarios:

Publicar un comentario