domingo, 10 de mayo de 2009

III RAID GARRIGUENC

Aquest dissabte dia 9 de maig, el Cambrils Raid Team (Josep Mª Nogués, Marc Costa i Sergi Feijoó) va disputar la tercera prova de la Copa Catalana de Raids d´Aventura 2009.

A les 9:00 del matí es va donar el tret de sortida des de la localitat de la Garriga del III Infernal Garriguenc. 55 kilometres de btt, 17 kilometres de trekking, 500 metres de patins en línia, un ràpel de 30 metres, 5000 metres de desnivell acumulat i una balissa aquàtica, tots marcats per una orientación exigent, varen formar aquesta tercera prova.

L´equip de Cambrils va aconseguir la quarta posició de la general a 30 minuts del tercer. Un bon començament i un ritme constant i una bona orientación durant quasi tota la cursa varen donar aquest 4art lloc als cambrilencs. Una posició molt bona que farà rascar uns quants punts per poder situar-se en un bon lloc a la general de la lliga catalana. El Cambrils Raid Team segueix amb les piles carregades i amb moltes il.lusions per continuar amb bon peu en aquesta temporada amb un calendari molt apretat.