sábado, 10 de octubre de 2009

RAID CATALUNYA CENTRE - CRONICA COPA CATALANA

El Cambrils Raid Team a disputat aquest últim cap de setmana la penúltima prova de la Copa Catalana de Raid d´Esport d´Aventura. Aquesta prova amb inici al municipi d´Avinyó (Bages), va constar de nou seccions entre les quals podem destacar els 31 quilòmetres de cursa a peu, els 54 quilòmetres de Btt i diverses proves més, caiac de riu, tir amb arc, orientació urbana, patins en línia i circuit de cordes. El tret de sortida es va donar a les 6:00 del matí, encara de nit, amb una secció exigent de 16 quilòmetres per les muntanyes de la zona. Aquesta penúltima prova del calendari no ha estat molt fructífera per l´equip de Cambrils ja que de bon inici unes errades en orientació varen fer perdrer un temps molt valuós als corredors cambrilencs que va marcar una handicap durant tota la cursa restant. Una hora respecte a l´últim era el temps amb el que varen lluitar durant tot el raid per tal de no posicionar-se en la última posició. En el transcurs del dia i amb unes condicions meteorològiques bones, l´equip va seguir endavant disputant les diverses seccions. Després de tot un dia exprimint la màquina, exactamente 13 hores de raid per ser exactes, els tres component de l´equip, Antonio Martínez, Joan Santacruz i Marc Costa van creuar l´arc d´arribada. Sense una classificació real i veraç (hem de contar que l´organització ha de recontar bonificacions, penalitzacions i altres puntuacions que poden fer canviar la classificació), el Cambrils Raid Team va quedar en 10 posició, d´un total de 11 equips inscrits en aquesta prova de la lliga autonòmica. La valoració general, comptant la posició no gaire bona de l´equip és bona, ja que l´equip ha puntuat una vegada més a la classificació general de la Copa Catalana i que l´objectiu de la temporada és acabar entre els 10 millors classificats, d´un total de 28 equips inscrits a la competició del 2009. La propera cita i última d´aquesta lliga serà l´últim cap de setmana d´octubre, amb el Raid de les Garrigues de dos dies de durada i que serà l´últim Raid de Copa Catalana de la temporada 2009. Per aquest raid l´equip de Cambrils comptarà amb una component femenina, Elisabet Sòcies que juntamente amb l´Antonio Martínez i el Marc Costa intentaran fer un bon paper per tal de conseguir una bona posició i així assolir l´objectiu de la temporada.