miércoles, 24 de junio de 2009

EL CAMBRILS RAID TEAM PUJA AL PODI DE LA COPA CATALANA

Aquest 20 de Juny es va celebrar la quarta prova puntuable del Campionat de Catalunya de Raids. Coll de Nargó va ser l´escenari d´aquest esdeveniment i el Cambrils Raid Team (Pep Nogués, Joan Carles Santacruz i Marc Costa) varen competir en una dura prova de 5400 metres de desnivell acumulat, aconseguint una 3ª posició molt disputada pel conjunt cambrilenc. La prova va constar d´una secció d´orientació urbana seguida d´un tram de 8 quilòmetres de caiac pel pantà d´Oliana, tot seguit el participants varen tenir que superar una prova d´escalada a la ferrata de la via Regina i un sector de 12 quilòmetres de cursa a peu. Després va començar la part més dura de la competición, dos sectors de btt de molta exigència física, entre mig dels quals el competidors varen tenir que superar una porva de barranquisme als gorgs de Boixols. El final de la competició va ser molt disputada i ajustada, només 5 minuts varen separar la 3ª de la 4ª posició. Al final l´equip cambrilenc va pujar al podi i així continuar amb un any de resultats molt positius en aquesta lliga catalana de raids d´esports d´aventura.